01 / IDEJA – PLANIRANJE
U ovom delu procesa Vi dolazite do izražaja. Ovde projektantu iznosite svoje želje u pogledu vrste i izgleda nameštaja koji Vam je potreban, Vašeg životnog stila i načina života, kao i u opšte svega onoga što bi moglo da pomogne u razrađivanju ideje. Nakon upoznavanja uslediće planiranje prostora po metodama modernog življenja, gde će se Vaše želje pretvoriti u funkcionalnost, a Vaš životni stil u dizajn modernog nameštaja. Svakako da će pomoć profesionalca u planiranju doprineti da korišćenje nameštaja bude brzo, lako i ugodno.
02 / PROJEKTOVANJE
Projektovanje našeg modernog nameštaja rade školovani i obučeni profesionalci - arhitekte i dizajneri. Projektovanje se radi u kompjuterskim programima. Naše prednosti usled korišćenja ovog softvera su: Izmene na projektu u toku razgovora, Brz odabir materijala i brza izmena dekora, 3D prikaz Vašeg nameštaj, Brze ponude - u kratkom roku dobijate tačnu cenu. Krajnji, glavni projekat će imati precizirane sve detalje vezane za Vaš novi nameštaj, kao i rokove isporuke i montaže. Sledeći korak je MERENJE.
03 / MERENJE
Operacija, merenje, svakako nosi veliki deo u ispravnosti kompletnog projekta. Ukoliko profesionalac uzima mere vašeg prostora, mogućnost greške je smanjena. Naši projektanti su obučeni za profesionalno uzimanje mera i koriste laserski merač. Merenje je brzo, tačno i precizno. Nakon merenja sve mere i instalacije se unose u projekat koji služi kao polazna osnova za izradu krojnih lista. Takođe naši projektanti, prilikom uzimanja mera, mogu ponuditi moguća rešenja za instalacije ukoliko je stan u fazi renoviranja ili izvođenja.
04 / IZRADA
Da bi smo ostvarili osnovni cilj - kvalitet po meri - bilo je neophodno da investiramo u mašine i majstore (naše zaposlene), kao i da odabremo adekvatne materijale koji će zadovoljiti našu filozofiju proizvodnje modernog nameštaja - kvalitet po svaku cenu. Prvi deo je bio znatno lakši jer smo postavili proizvodnju na najsavremenijim industrisjkim mašinama i tako obezbedili konstantan kvalitet izrade modernog nameštaja. Drugi deo traje od kada smo rešili da pravimo moderan nameštaj i ne završava se. Stalnim ulaganjem u naše zaposlene, u obuke za rad na mašinama, obuke o proizvodima koje koriste u izradi i montaži, uspeli smo da stvorimo tim koji se stalno usavršava i prati razvoj industrije nameštaja. Treći, ali ne manje važan deo je odabir materijala (brand-ova) od kojih se prave moderan nameštaj. Tu smo uspeli da izdvojimo samo najbolje i opredelili smo se za tri svetski poznata proizvođača pločastih materijala – Kaindl, Egger i Fundermax, najboljeg proizvođača okova za nameštaj koji daje dušu modernom nameštaju - Blum, a sve smo upotpunili sa opremom za kuhinju nemačkog proizvođača Blanco.
05 / ISPORUKA I MONTAŽA
Isporuku modernog nameštaja smo obezbedili na Vašu adresu, kako ne bi ste morali da mislite: "Kako da dovezemo nameštaj, kako ćemo ga uneti u dom? Od samog početka procesa, još na merenju naši profesionalci su snimili situaciju i projektom otklonili takve propuste. Montaža ne podrazumeva priključivanje uređaja na električne i vodovodne instalacije (rerna, ploča, frižider,aspirator,sudomašina,slavina...) iz razloga što u tom slučaju prestaje da važi garancija proizvođača tehnike. Neophodno je da za priključivanje tehnike pozovete stručne montere za to. Mi Vam u tome možemo pomoći i preko nas se može zakazati priključivanje instalacija. Montaža može trajati od 1-3 dana u zavisnosti od složenosti nameštaja.
06 / SERVIS
Na naš PETOGODIŠJNI servis smo ponosni. On je posledica 5. garancije koju dajemo za naš moderan nameštaj. Šta to sve znači? To znači da ćemo za eventualne probleme koje budete imali sa nameštajem otkloniti u vrlo kratkom roku, a sve prema uslovima korišćenja i održavanja, kao i prema sertifikatima za proizvode koje koristimo u našim proizvodima. Rok izrade za moderan nameštaj je 30 dana od dana potpisivanja ugovora, a besplatan servis traje od momenta završetka montaže pa narednih pet godina. Za ugradnu tehniku se dobija originalna garancija od proizvođača.